Cursuri tenis copii

Cursuri tenis copii

 

Minitenis

Din punct de vedere al specialistilor minitenis poate incepe de la varsta de 5 ani si are ca scop sa atraga copii catre tenis.

Cursurile de minitenis vor fi bazate pe exercitii ,jocuri ,care sa le dea posibilitatea sa inteleaga si priveasca tenisul ca pe un joc. In cele din urma vor fi invatati treptat loviturile de baza,putina teorie vizavi de componentele rachetei,prize. etc.

doc3

 

 

Cursuri de initiere pentru copii

Cursurile de intiere pentru adulti sunt adresate copiilor care vor sa descopere placerea de a juca tenis indiferent daca au mai facut vreun sport , cei care vor sa invete tenis de agreement sau performata vor fi ajutati sa invete si sa descopere ce inseamna tenisul cu adevarat, aici vor invata loviturile de baza forehand, backhand, serviciul, voleul , etc. Inca de la varsta de 6-7 ani se poate pune problema si de inceperea pregatirii fizice.Cursantii pe parcursul orelelor vor fi asistati la cerere de inregistrare video pentru o corectare mai rapida a loviturilor .

Dispunem si de tun de mingi pentru o invatare mai rapida (datorita constantei cu care sunt date mingiile)

doc4

 

 

 

Cursuri de perfectionare pentru copii

Cursurile de perfectionare pentru copii sunt adresate celor care vor sa isi perfectioneze loviturile atat din punct de vede al plasamentului cat si al tariei loviturii,antrenametele vor fi mai dese unde se va pune accentual pe pregatirea fizica si tehnico-tactica . Dispunem de echipamente specializate pentru o invatare mai rapida.

doc5

 

Contact

0726325480 - Gabricenco Mihnea Adrian

Facebook/Profesor-de-Tenis

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Adresa :
Str. Vadul Moldovei, nr 14, in incinta Tir Sportiv
Bucuresti, Romania
Orar:
Luni - Vineri 6 - 23
Weekends 7 - 22