Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.profesortenis.ro

Utilizarea acestui site prezuma acordul dumneavoastra în totalitate cu termenii si conditiile stipulate mai jos.

1. OBIECTUL

Prezenta notificare are ca obiect definirea modalitatilor prin care Profesortenis.ro pune la dispozitia utilizatorilor site-ul sau www.profesortenis.ro si a conditiilor conform carora utilizatorii au acces si folosesc acest site. Orice conexiune la site-ul www.profesortenis.ro este subordonata respectarii prezentei notificari legale pe care Profesortenis.ro îsi rezerva dreptul de a o modifica sau de a o aduce la zi în orice moment. Accesul si utilizarea site-ului www.profesortenis.ro au drept consecinta consimtamântul dumneavoastra la prezenta notificare legala. Daca nu veti fi de acord cu clauzele enuntate mai jos, va sfatuim sa nu utilizati acest site.

2. ACCESUL LA SITE

Profesortenis.ro va încerca sa mentina accesibil site-ul, fara obligatia de a reusi. Se precizeaza ca în scopul mentenantei, aducerii la zi si pentru orice alt motiv cu precadere de ordin tehnic, accesul la site poate fi întrerupt. Profesortenis.ro nu este în niciun caz responsabila de aceste întreruperi si de consecintele care pot sa decurga pentru utilizator.

3. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continuturile (mai ales datele, benzile sonore, informatiile, ilustratiile, logourile, marcile, etc.) care apar sau sunt disponibile pe site-ul www.profesortenis.ro sunt protejate cu titlul de drept de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala si sunt proprietatea exclusiva a editorilor respectivi. Orice copie, reproducere, reprezentare, adaptare, transformare, modificare, difuziune, integrala sau partiala, este ilegala cu exceptia unei copii unice, pe un singur computer si sa fie rezervata în mod exclusiv folosirii private de catre cel care a efectuat copierea. Elementele prezentate în acest site sunt susceptibile de a fi modificate fara preaviz si sunt puse la dispozitie fara nicio garantie de niciun fel, expresa sau tacita, nu pot da prilej la niciun drept la despagubire. Orice legatura hipertext cu www.profesortenis.ro trebuie sa faca obiectul unei autorizatii prealabil scrise din partea Profesortenis.ro.

4. UTILIZAREA DOCUMENTELOR 

Niciun document provenit de pe site-ul www.profesortenis.ro nu poate fi copiat, reprodus, publicat, descarcat, postat, transmis sau distribuit. Transformarea sau modificarea acestor documente sau utilizarea lor constituie o infractiune a drepturilor de proprietate Profesortenis.ro sau ale tertilor.

5. LIMITAREA RESPOSABILITATII

Documentele si informatiile difuzate pe www.profesortenis.ro sunt furnizate “ca atare” fara nicio garantie expresa sau tacita de oricare fel ar fi. Profesortenis.ro îsi rezerva dreptul de a modifica sau de a corecta continutul site-ului sau în orice moment, fara preaviz. Profesortenis.ro nu va putea fi tinut responsabil în caz de contaminare a materialelor informatice ale utilizatorilor în urma raspândirii unui virus sau a altor infectari informatice. Utilizatorului acestui site îi revine sarcina de a lua toate masurile adecvate astfel încât sa îsi protejeze propriile date si/sau programe de contaminare cu eventualii virusi care circula în reteaua internet. În niciun caz Profesortenis.ro, angajatii sai, furnizorii sai sau partenerii mentionati pe site-ul sau nu vor putea fi tinuti responsabili, cu titlul unei actiuni în responsabilitate contractuala, în responsabilitate delictuala sau al oricarei alte actiuni, al oricarei pagube directe sau indirecte, incidente sau accesorii, sau al oricarei naturi ar fi sau al oricarui prejudiciu, cu precadere, de natura financiara sau comerciala, rezultând din utilizarea site-ului sau sau a unei informatii oarecare obtinute pe site-ul sau.

Site-ul www.profesortenis.ro poate contine legaturi simple sau mai semnificative catre site-urile partenere ale Profesortenis.ro sau ale tertilor. Profesortenis.ro nu exercita niciun control asupra acestor site-uri si nu asigura în consecinta nicio responsabilitate cu privire la disponibilitatea acestor site-uri, la continutul, publicitatea, produsele si/sau serviciile disponibile pe sau de la aceste site-uri. Astfel, Profesortenis.ro  nu va fi deloc responsabil de daunele directe sau indirecte care pot surveni cu ocazia accesului utilizatorului pe site-ul partenerului sau a utilizarii acestui site, de nerespectarea continuturilor sau a serviciilor cu orice reglementare sau orice atingere la drepturile tertilor. Profesortenis.ro declina orice responsabilitate cu privire la informatiile, materialele, programele, site-urile legate prin legaturi de tip hipertext la site-ul www.profesortenis.ro.

6. COMPETENTA JURISDICTIONALA  SI LEGEA APLICABILA

Orice litigiu cu privire la site sau la prezenta notificare legala va fi adusa în fata tribunalului competent, va fi guvernat si analizat conform legislatiei. Utilizarea site-ului www.profesortenis.ro înseamna acordul dumneavoastra expres la aplicarea prezentei clauze jurisdictionale. În cazul în care una dintre dispozitiile acestei notificari legale va fi declarata ilegala, nula sau neaplicabila oricare ar fi motivul, aceasta va fi considerata ca nefacând parte din acesta notificare legala si nu va afecta validitatea si nici aplicarea celorlalte dispozitii.

Contact

0726325480 - Gabricenco Mihnea Adrian

Facebook/Profesor-de-Tenis

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Adresa :
Str. Vadul Moldovei, nr 14, in incinta Tir Sportiv
Bucuresti, Romania
Orar:
Luni - Vineri 6 - 23
Weekends 7 - 22